Ditt och Mitt Secondhand

Våra övriga tjänster:


Utöver vår secondhandbutik så erbjuder vi flera tjänster till våra kunder i området och hela riket. Några exempel på de tjänster vi erbjuder finns listade här nedan. Vi är väldigt flexibla och vi efterstäver för att uppfylla era behov. Tveka inte att kontakta eller besöka oss på plats i butiken om du önskar att vi hjälper er med något annat liknande tjänst.

Dödsbotömning


Att förlora en anhörig är bland de jobbigaste stunderna som en person kan gå igenom, tyvärr så innebär detta även mycket planering och arbete som man måste utföra. Därför har vi format ett arbetssätt där vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för att göra det lättare för er att få anhörigens bostad stömd och städad och därmed bespara er bekymmer och ge er utrymma för att sörja och tänka på något annat.


Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbon där vi tar hand om tömning, städning och eventuell sanering. Med lång erfarenhet vet vi hur känslosamma dessa situationer kan vara och arbetar alltid respektfullt, diskret och värnar om tystnadsplikten. Vi försöker ge ett nytt liv till det mesta som vi bortforslar genom vår secondhandbutik och därmet kan vi påverka miljön positivt, övriga föremål transporteras till återvinningscentralen.


Kontakta oss för att få mer information eller boka in ett gratis hembesök för prisuppskattning och offert.